Loading...

PROFESSIONELT BRYLLUPS FOTOAGENTUR I københavn

LEUSTEAN

Bryllupper er vores specialitet

Vi elsker bryllupper, fordi bryllupper bare er kærlighed! Denne dag handler om dig, og vi gør det mindeværdigt for dig ved at indfange hvert øjeblik på en kunstnerisk måde. Vi bruger vores kreativitet på at fortælle hvert emotionelt, energisk eller sjove øjeblik på denne unikke dag i kronologisk rækkefølge, så du kan huske hele denne smukke dag gennem højkvalitetsfotografier.

SÅDAN TAGER VI HÅND OM DIT BRYLLUP

PLANLÆGNING

Før vi fotograferer dit bryllup, skal vi vide mere om dig og om hvordan dagen er planlagt for at se hvordan vi kan passe ind I programmet. Et Skype- eller et personligt møde, er det første skridt i vores samarbejde.

REDIGERING OG RETOUCHERING

Efter bryllupsdagen, vælger, redigerer og retoucherer vi de mest følelsesmæssige, energiske og sjove billeder i overensstemmelse med din pakke til et varigt minde for denne helt særlige dag.

TIDSPLAN FOR FOTOGRAFERINGEN

Efter mødet laver vi en tidsplan for bryllups- fotograferingen i henhold til dagens faste punkter som vielse og middag. Vi laver herefter en skriftlig aftale om, hvordan vi dækker din bryllupsdag fotografisk.

Dine bryllupsminder

Efter efterbehandlingen af billederne, sender vi dig alle de valgte og redigerede fotografier i overensstemmelse med den pakke du har valgt i høj opløsning i et smukt on-line galleri så du kan dele det med dine venner og familie.

Din bryllupsdag

Når du har godkendt vores plan for fotograferingen, ser vi frem til at indfange denne særlige dags øjeblikke i en kunstnerisk og fotojournalistisk stil. Vi fanger alle de bedste øjeblikke på en venlig og professional måde.

Vi holder kontakt

Når du har modtaget dine billeder, vil vi gerne have feedback. Vi hjælper gerne med redigering af yderligere billeder hvis du skulle ønske flere end du har bestilt, eller hvis du ønsker at få udskrevet dem på fotopapir.


Vores pakker til Express Bryllupper er skabt med tanke på de som foretrækker korte ceremonier, fx på Københavns Rådhus eller i Amager StrandPark.

Disse pakker er sammensat for de brude og brudgomme, der ønsker at indfange øjeblikkene fra deres korte bryllupsceremoni og ønsker en professionel bryllupsdækning på mellem 1,5 og 3,5 timer.


Vores pakker til Klassisk Bryllupper er specielt sammensat til de par, der bliver gift ved en klassisk, religiøs bryllupsceremoni.

De er beregnet til at fange de bedste øjeblikke fra dagen, med dækning af en professionel bryllupsfotograf på mellem 4 og 14 timer.